"Genocidul Sufletelor. Experimentul Piteşti - reeducarea prin tortură." - Film Documentar (Sorin Ilieşiu, Alin Mureşan).
Alexandr Soljenitîn

"Cea mai
cumplită barbarie
a lumii
contemporane"

Alexandr Soljenitîn

Termeni şi Condiţii - www.ExperimentulPitesti.org

Bine aţi venit pe website-ul www.ExperimentulPitesti.org. Orice vizitator al acestui website acceptă, fără excepţii sau limitări, termenii şi condiţiile de mai jos:

 1. Vizitatorii acceptă să respecte drepturile de autor, aşa cum sunt specificate în acest website. Reproducerea acestor materiale fără permisiunea autorilor nu este permisă. Oricine constată o încarcare de către acest sait a drepturilor de autor, este rugat să ne-o aducă la cunostinţă, folosind adresa e-mail a website-ului, pentru a putea face imediat corecţiile necesare.
 2. Acest website este postat în Canada de către Dan Călinescu şi este guvernat de legislaţia canadiană în vigoare. Cei care acceseaza website-ul din afara Canadei sunt de accord să se supună în caz de conflict jurisdicţiei Provinciei Ontario, să supună fără excepţii şi limitatii orice eventual conflict unui Arbitrator, în Toronto, Ontario, potrivit legii "Arbitration Act", 1991 (Ontario) şi să renunţe a participa în orice formă într-un "class action" împotriva lui Dan Călinescu.
 3. Acest website este oferit gratuit şi nu îşi asumă nici o responsabilitate faţă de eventualele erori de conţinut. Opiniile afişate de acest website aparţin autorilor.
 4. Acest website îşi rezervă dreptul de a schimba aceste reguli oricând va considera că este necesar; aceste schimbări devin valabile din momentul în care sunt afişate în conţinutul website-ului.
 5. Linkurile care alte website-uri: vizitatorii sunt responsabili să respecte drepturile de autor postate pe aceste website-uri. Reproducerea de citate şi idei din scenariul filmului şi concepţia de regie se poate face numai cu acordul scris al autorilor.
 6. Linkurile catre acest website trebuie sa aibă în prealabil aprobarea noastră, în scris. Website-ul nu este responsabil de nici un link făcut fără acordul său şi nu poate fi asociat în nici un fel cu website-urile care au creat linkul fără acordul nostru.
 7. Mesajele Vizitatorilor: Website-ul îşi rezervă dreptul de a selecta mesajele vizitatorilor, din motive de spaţiu şi conţinut. Orice mesaj considerat ofensiv sau rasist va fi refuzat din pricipiu. Cei care trimit mesaje spre afişare, sunt de acord cu următoarele:
  1. Sunt personal responsabili pentru mesajele afişate.
  2. Nu vor implica legal, în nici un fel, acest website, în cazul oricărei acţiuni legale cauzată de publicarea mesajului pe website.
  3. Odata postat pe website, dreptul de autor asupra mesajului postat revine website-ului.
 8. Acest website nu colectează nici o informaţie despre cei care îl vizitează.

Website: Dan Dumitru Calinescu